Gangstar Rio, Rayman 2 en andere Gameloft-spellen tijdelijk 79 eurocent

Gameloft valentijnsdagVlak voor het weekend zagen we nog dat overwegend veel game-uitgevers hun spellen tijdelijk goedkoop aanboden in verband met Valentijnsdag. Gameloft heeft nu ook een aantal spellen die zijn afgeprijsd naar 79 eurocent. Tussen het aanbod vind je onder andere Gangstar Rio: City of Saints, Rayman 2, Earthworm Jim en De Avonturen van Kuifje.

Het volledige aanbod vind je hieronder:

Wanneer de actie precies eindigt heeft Gameloft niet bekend gemaakt. Gezien Valentijnsdag de reden achter de aanbiedingen is, vermoeden wij dat je niet langer dan een dag moet wachten om de spellen te kopen die je graag wil hebben. Ben je te laat, dan raden wij aan om te wachten tot de volgende feestdag: Gameloft staat er om bekend dit soort acties bij iedere grote gelegenheid op touw te zetten.

Categorie(ën): Games (App Store), Gaming
Tag(s):

6 reacties op “Gangstar Rio, Rayman 2 en andere Gameloft-spellen tijdelijk 79 eurocent”

↓ Meteen naar reactieformulier

  • Gelijk maar prince of persia en gangstar binnengehaald :D.

  • Mogen ze er ook wel voor zorgen dat rayman 2 niet meer schokkerig gaat… Weet niet hoe het met de andere games zit, maar het is niet meer te spelen

  • Mocht je De Avonturen van Kuifje nog niet hebben dan is dat wel een echte aanrader. Een van de mooist ogende games voor iOS als je het mij vraagt en speelt ook nog eens fantastisch.

  • Gangstar Rio is ook heel cool spel. Heb het al eerder gekocht voor €0,79. Maar LET OP! Is NIET 818 mb maar 1,7 gb! Wel cool dat gameloft allemaal coole spellen €0,79 maakt.

  • Ik heb Kuifje binnengehaald. Ik had hem al eens een poosje geprobeerd en het is een leuk spel, maar de oorspronkelijke aankoopprijs was me net iets teveel. Dus Gameloft, bedankt voor deze aanbieding.

  • Origineel geplaatst door yelliebellie
    Gangstar Rio is ook heel cool spel. Heb het al eerder gekocht voor €0,79. Maar LET OP! Is NIET 818 mb maar 1,7 gb! Wel cool dat gameloft allemaal coole spellen €0,79 maakt.

    Bij installatie heb je 2x zoveel ruimte nodig (caching). Of je moet via iTunes installeren & syncen, dan heb je niet het dubbele aantal vrije ruimte nodig ;)

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties