Breaking
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

Super Strike – Motion Bowl: nieuw bowlingspel in de App Store

Super Strike - Motion Bowl is een nieuwe game in de App Store. Het kost maar €0,79 en heeft als bijzonderheid dat je op de Wii-manier kunt bowlen: door met de iPhone te zwaaien.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Super Strike - Motion BowlDe naam van de ontwikkelaar (Dumb Games) wekt weinig vertrouwen, maar toch ziet het nieuwe bowlingspelletje Super Strike – Motion Bowl er veelbelovend uit. Mooie graphics en audio moeten je over de streep trekken om €0,79 voor deze game uit te trekken. Je kunt het spel op twee manieren bedienen: via het touchscreen de bewegingssensor. Bediening via het touchscreen houdt in dat de bal sneller gaat als je je vinger sneller over het scherm beweegt. Daarbij kun je ook een curve maken door een gekromde lijn te tekenen.


Kies je voor bediening met de accelerometer, dan gebruik je de iPhone of iPod touch als bowlingbal. Dit is vergelijkbaar met bowling op de Wii, waarbij je eveneens een curve kunt maken door de iPhone zijdelings te bewegen tijdens het gooien.

Je kunt alleen, tegen een vriend of tegen de iPhone spelen. Er zitten drie moeilijkheidsgraden en drie ballen met verschillend gewicht in het spel. Super Strike – Motion Bowl gaat in de verkoop voor de introductieprijs van €0,79.

Veel zin in bowlen? Een goed alternatief is 300 Bowl (€0,79). Realistischer maar ook iets duurder is Flick Bowling (€3,99) en wie helemaal niets wil betalen kan bij iBowl (€0) terecht, hoewel de kwaliteit daarvan een beetje tegenvalt.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:28
Categorie
Games

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.