Wunderkit voortaan gratis te gebruiken

De todo-dienst Wunderkit is voortaan gratis. Je hoeft geen Pro-account van 5 dollar per maand meer aan te schaffen om je volledig in andermans projecten te mengen. Pro-gebruikers krijgen nog wel prioriteit bij de klantenservice.

WunderkitVlak nadat de todo-dienst Wunderkit werd gelanceerd, klaagden veel gebruikers over het betaalsysteem. Om je volledig te mengen in groepsprojecten moest je na een proefperiode van drie maanden namelijk 5 dollar per maand betalen. Dit is niet langer het geval: alle belangrijke mogelijkheden van de website zijn gratis te gebruiken.


Betalende Wunderkit-gebruikers hebben hierdoor geen gigantische voordelen meer. Wel krijgen zij prioriteit bij de klantenservice, meer mogelijkheden bij toekomstige apps en een Pro-badge om te laten zien dat ze Wunderkit steunen. De ontwikkelaar zal geen mail van boze, betalende klanten krijgen: Wunderkit heeft een proefperiode van drie maanden en verscheen pas op 1 februari in het openbaar.

De todo-service Wunderkit laat je lijstjes maken met vrienden, familie en collega’s. De taken die je in deze lijsten opschrijft kun je toewijzen aan andere gebruikers, waardoor je online bijvoorbeeld een project kunt organiseren. Je leest meer over Wunderkit in onze uitgebreide review.

Downloaden: Wunderkit (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 februari 2012 om 11:45
Onderwerp
Categorie
Productiviteit

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.