Paper Toss krijgt update met drie nieuwe power-ups

Paper Toss heeft een update naar 2.0 gekregen met drie nieuwe power-ups, een oefenmodus en meer opties voor in-app aankopen.

paper-toss-2Paper Toss is een grappig spelletje waarbij je proppen papier in een prullenmand moet gooien. Een ventilator zorgt daarbij steeds dat de prop papier wordt weggeblazen. Paper Toss heeft nu een update met een nieuw icoon, een nieuwe prullenbak en drie nieuwe power-ups. Al in december kreeg de game nieuwe objecten waarmee je kunt gooien, zoals bananen, granaten en tomaten. Nu is er ook een trainingsfunctie toegevoegd en de mogelijkheid om de baan van het propje te beïnvloeden met de Basket Vacuum-functie.


Er zijn in de game een aantal bugfixes doorgevoerd. Paper Toss is een lucratieve game voor ontwikkelaar Backflip Studios, ook al is de game gratis. Toen de ontwikkelaar reclamebanners had toegevoegd, gaven ze toe zo’n half miljoen dollar per maand te verdienen aan advertenties in Paper Toss. Inmiddels zijn ook de succesverhalen over in-app aankopen niet voorbijgegaan aan Backflip Studios: ze hebben de game uitgebreid met Paper Points, die je voor bedragen tot €19,99 kunt aanschaffen.

Downloaden: Paper Toss (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 februari 2012 om 11:53
Categorie
Games

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.