LEGO Duplo Zoo: nieuw iPhone-spelletje voor kinderen

LEGO heeft een officiële app uitgebracht, bedoeld voor kinderen van 2 tot 5 jaar. In LEGO Duplo Zoo moeten een konijn en giraffe op zoek naar hun vriend, een leeuw.

lego-duplo-zoo-konijn-giraffeLEGO heeft een officiële app uitgebracht waarmee kinderen van 2 tot 5 jaar kunnen spelen. LEGO Duplo Zoo gaat over een konijn en een giraffe, die haast moeten maken om op tijd op het verjaardagsfeestje van hun vriend aan te komen. Die vriend is echter een leeuw, die nogal ver weg woont zodat het tweetal een spannend avontuur te wachten staat.


Konijn en giraffe moeten eerst uitzoeken hoe ze hun vriend kunnen vinden. Tijdens de reis komen ze allerlei andere dieren tegen, die ze om raad vragen. Zo komen ze langs de dierentuin, moeten ze op zoek naar een dokter die de giraffe kan behandelen en moeten ze slimme oplossingen bedenken om rivieren en savannes over te steken. We vermoeden dat het cadeautje dat ze voor de leeuw meebrengen iets met Duplo-blokjes te maken heeft… Kinderen die LEGO Duplo Zoo gaan spelen, moeten het konijn en de giraffe helpen tijdens de reis.

Downloaden: LEGO Duplo Zoo (gratis)

lego duplo zoo

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 februari 2012 om 21:32
Onderwerp
Categorieën
Games, Kinderen

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.