Things Cloud bèta vrij toegankelijk: taken synchroniseren in de cloud

De bèta-versie van Things is vanaf vandaag voor iedereen toegankelijk. Deze testversie laat gebruikers hun takenlijstjes synchroniseren met de cloud, waardoor ze op de iPhone, iPad en Mac toegankelijk zijn.

Things iOSDe iPhone-app Things is sinds 2008 één van de bekendere todo-apps voor de iPhone. Omdat de app nog geen draadloze synchronisatie met andere apparaten ondersteunt, zijn er echter veel gebruikers die zijn overgestapt naar alternatieven. De ontwikkelaar werkt al enige tijd aan een cloud-oplossing, waarvan de testfase vandaag openbaar is gemaakt. Iedere Things-gebruiker kan meedoen aan de bèta van Things Cloud. Hiermee zijn taken op je iPhone via de cloud te synchroniseren met de Mac en iPad.


De bèta van Things Cloud is al langere tijd bezig, maar was tot nu toe alleen toegankelijk voor een select aantal gebruikers. In totaal 35.000 personen hadden zich aangemeld voor de app-test, maar slechts een percentage hiervan was tot nu toe toegelaten. Nu de bèta openbaar is gemaakt, kan iedereen direct meedoen.

Om mee te doen aan de Things Cloud-bèta moet je Things op je iPhone installeren. Vervolgens ga je naar ‘Settings’ en schud je met je iPhone. Er zou een schakelaar getiteld ‘Beta Testing’ moeten verschijnen. Gebruik je Things ook op de Mac, dan moet je een speciale testclient downloaden.

Things Cloud zou in de huidige bètafase gebruik maken van een nieuwe en lege database. De ontwikkelaar zegt de oude database pas over te willen zetten zodra er een aantal kinken uit de kabel zijn gewerkt.

Downloaden: Things (€7,99)
Voor de Mac: Things Mac beta (gratis) (directe link)

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.