Kieskeurig Productchecker 2.0 krijgt betere zoekfunctie en nu ook producten vergelijken

De Kieskeurig Productchecker heeft een grote update gekregen. Met Kieskeurig.nl Productchecker 2.0 kan je gemakkelijker producten zoeken en nu ook met elkaar vergelijken. Heb je het product gevonden wat je wil hebben dan zie je via de prijsvergelijking van de productchecker waar deze het goedkoopste te krijgen is.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

Betere zoekfunctie en nu ook producten vergelijken met Kieskeurig Productchecker 2.0De productchecker-app van de website Kieskeurig.nl heeft een grote update gekregen. Vooralsnog was het alleen mogelijk om informatie over een product op te zoeken door de barcode in te scannen of door te zoeken op merknaam of productnaam. Met Kieskeurig Productchecker 2.0 kan je producten nu ook filteren aan de hand van de eigenschappen hiervan, zoals bijvoorbeeld beeldschermgrootte en aantal megapixels. Naast de sterk verbeterde zoekfunctie kan je producten met elkaar vergelijken. De gehele app is trouwens geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 4(S).


Vooral het kunnen specificeren van je zoekopdracht maakt dat je sneller dat product kunt vinden dat het beste aansluit op je wensen. Door te vergelijken kan je snel de belangrijkste eigenschappen van een product met die van een ander vergelijken in een handige tabelvorm. Dit is vooral handig als je enkele nagenoeg dezelfde producten hebt en je vlug wilt weten wat nu precies de kleine verschillen zijn.

Je favoriete producten die je in Mijn Lijst opslaat kan je nu ook mailen naar anderen. Ook deze zijn snel met elkaar te vergelijken. Jammer genoeg is het nog niet mogelijk om direct producten aan te schaffen via de app. Je wordt hiervoor naar de desbetreffende (mobiele) website van de verkoper geleid.

Downloaden: Kieskeurig.nl Productchecker (gratis)

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.