Examen 2012: de data van je schoolexamens op de iPhone

Examen 2012 is een kleine, handige iPhone-app die alle data van je schoolexamens overzichtelijk op een rij zet. Of je nou vwo, havo, vmbo gt, vmbo kb of vmbo bb doet.

Examen 2012 vakkenDe schoolexamens mogen pas halverwege mei zijn, het is nooit te vroeg om te weten waar je aan toe bent. Examen 2012 zet de data van de examens voor het vwo, havo, vmbo gt, vmbo kb en vmbo bb overzichtelijk op een rij. De zwaarwegende eindtoetsen zijn gesorteerd op datum en worden behalve de naam van het vak ook aangeduid met een pictogram. Je ziet hoe laat het examen plaatsvindt en als je op het vak drukt, krijg je een overzicht met spullen die je bij je mag hebben tijdens de beproeving. Die lijst is bijna bij elk vak hetzelfde, maar kent soms extra materialen. Zo zie je dat havisten die Biologie doen, de Binas 5de druk of Biodata 2de druk op tafel mogen leggen tijdens het examen.


In sommige gevallen zijn er ook voorbeeldtoetsen aanwezig van de bijbehorende website Eindexamensite.nl, zoals in het geval van biologie. Je wordt daarvoor in de app doorverwezen naar de site en kan daar leerstof tot je nemen en oefenexamens doen. Dat laatste is niet ideaal op het scherm van de iPhone of iPod touch.

Downloaden: Examen 2012 (gratis)

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.