AnyVoice: geef Siri een Nederlands of Belgisch accent (jailbreak)

De jailbreaktweak AnyVoice zorgt ervoor dat Siri met één van veertig verschillende accenten kan spreken. De accenten zorgen er niet voor dat Siri een andere taal spreekt: daarvoor moet je nog steeds wachten op updates van Apple.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Siri talenEr zijn inmiddels al een aardig aantal jailbreaktweaks beschikbaar om Siri mee te verbeteren en veranderen. Eén van de misschien wat minder nuttige maar leukere tweaks is AnyVoice, waarmee je de virtuele assistent van de iPhone 4S een ander accent kunt geven. Je kunt bij de tweak kiezen uit ongeveer veertig verschillende accenten, waaronder ook Nederlands en Belgisch.


Je kunt AnyVoice alleen gebruiken om Siri een ander accent te geven. Je zult nog steeds Engels, Frans of Duits met Siri moeten spreken. Wanneer de Nederlandse taal ondersteund zal worden is nog niet duidelijk: eerdere geruchten wijzen er op dat Apple binnenkort de Japanse taal wel zal toevoegen.

iDownloadBlog demonstreert in onderstaande video alle veertig accenten die door AnyVoice ondersteund worden.

AnyVoice is gratis verkrijgbaar via de repository van ModMyi

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Siri

Siri is Apple's eigen spraakassistent en hier lees je er alles over. Siri kan informatie voor je opzoeken, taken uitvoeren en apparaten bedienen. Veel apps werken ook samen met Siri en je kunt met de Opdrachten-app je eigen Siri-opdrachten maken. Je vindt hier onze belangrijkste artikelen.

Siri

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.