Apple mag documenten over Android en overname Motorola inzien

Apple MotorolaEen Amerikaanse rechter heeft bepaald dat Apple documenten over de ontwikkeling van Android mag inzien. Dit schrijft Bloomberg. Ook moeten er documenten over Google’s overname van Motorola gedeeld worden. Apple had inzage geëist in een rechtszaak tegen Motorola over verschillende patenten.

Volgens Motorola zou Apple de eis niet mogen maken, omdat deze documenten niet in hun handen zijn, maar die van Google. Hoewel Motorola is overgenomen door Google, zou het bedrijf nog steeds onafhankelijk functioneren.

Apple stelt dat de documenten bekeken moeten worden, omdat ze betrokken zijn bij Apple’s claims. Apple en Motorola zijn juridisch met elkaar verwikkeld wegens verschillende patenten, die volgens Apple in Android worden geschonden.

Categorie(ën): Apple, Google, Rechtszaak

6 reacties op “Apple mag documenten over Android en overname Motorola inzien”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • En hebben ze daar nou wat aan?

 • Hoop het! Gaat mij niet om de telefoon fabrikanten maar om Android! Zij hebben Steve wederom een vieze streek geleverd! Deze keer maar aanpakken die hap!

 • hoe meer concurrentie hoe beter voor de consument

 • een vieze streek geleverd.

  lees ik dat nu WERKELIJK?! Kom op, dit is ‘business’. Alsof apple nooit eens een octrooi schendt. Ik vind het heel zorgwekkend dat dze corporate information gedeeld MOET worden. Iets met kartelvorming komt in m’n hoofd op?

 • hadden ze job nooit boos moeten maken. nu gaan ze het voelen.

 • Origineel geplaatst door zebi
  hadden ze job nooit boos moeten maken. nu gaan ze het voelen.

  Zucht. Wat een kleuteropmerking.

  Apple is zeer zeker niet heilig qua doen en laten en probeert zo langzamerhand wel de hele wereld te domineren of in ieder geval naar zijn hand te zetten!

  Gewoon focussen op mooie producten en je imago en de mensen kopen toch wel Apple.

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties