Vanavond 19:00 uur: special event, aankondiging nieuwe iPad

Om 19:00 uur Nederlandse tijd vindt een speciaal event van Apple plaats. Vrijwel zeker wordt de nieuwe iPad daar aangekondigd. iPhoneclub doet uitgebreid verslag.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Uitnodiging Apple EventVanaf 19:00 uur Nederlandse tijd vindt in San Francisco een special event van Apple plaats. Vrijwel zo goed als zeker wordt daar de nieuwe iPad aangekondigd en hopelijk zal daarbij ook iOS 5.1 worden gepresenteerd. Daarnaast zijn er sterke aanwijzingen dat de Apple TV een upgrade krijgt. Bij de meeste Apple Stores is hij namelijk niet meer te krijgen.


Onduidelijk is of Apple een livestream van het event beschikbaar stelt. Bij de laatste keynotes was dat niet het geval. Uiteraard houden wij je bijna realtime op de hoogte, via continu bijgewerkte artikelen op de website en via ons Twitter-account @iPhoneclub. Op deze manier hoef je niets te missen. Natuurlijk kun je voor de iPad-verslaggeving ook op onze zusterwebsite iPadclub.nl terecht, al plaatsen we alle nieuwsitems op beide websites. Het maakt dus niet uit welke van de twee websites je volgt.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 49 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.