Twitter voor iPhone kan weer foto’s uploaden onder iOS 4

De officiële Twitter-applicatie voor de iPhone is vernieuwd en laat gebruikers met iOS 4 weer met een gerust hart foto's uploaden naar het sociale netwerk. Voorheen stuitte je op een foutmelding als je dat wilde proberen of crashte de app.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

twitter-for-iphone-icoonVanavond om 19.00 uur houdt Apple een presentatie waarin het doek wordt getrokken van de nieuwe iPad – en alles wijst erop dat er ook firmware iOS 5.1 geïntroduceerd zal worden. Dat betekent nog niet dat oudere versies van de iPhone-systeemsoftware in de steek worden gelaten. De officiële Twitter-applicatie heeft een update gekregen die het weer mogelijk maakt om foto’s te uploaden onder iOS 4. Die functie gaf eerder veelvuldig een foutmelding of werkte niet. Ook zijn er verschillende andere fouten uit de toepassing gehaald.


Twitter doet met de update een handreiking naar de minderheid van iPhone-bezitters die nog niet beschikt over iOS 5. Volgens onderzoeksbureau Localytics draaide 66 procent van de iPhone-bezitters die versie van de software al aan het begin van dit jaar.

Veel lezers van iPhoneclub.nl stapten over naar een andere applicatie toen Twitter haar officiële applicatie begin december drastisch veranderde. Met name de verkopen van Tweetbot bloeiden toen weer op.

Downloaden: Twitter (gratis)

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.