Woordenboek Word On nu al verbeterd

Het Nederlandse online woordspel Word On heeft een dag na kritiek van de lezers van iPhoneclub, haar woordenboek als fors geüpdatet naar een nieuwe versie. De update vindt automatisch plaats en je hoeft de app te updaten.

Word On iPhone iPod touch online woordspelHet Nederlandse woordenboek van het nieuwe online woordspel Word On is nu al verbeterd. Dat is gebeurd in een automatisch doorgevoerde online update. Daardoor hoef je het spel als speler niet te updaten vanuit de App Store. Het woordspel werd gisteren bijzonder positief ontvangen door lezers van iPhoneclub, maar er was wel grote kritiek op het woordenboek. Dat was eerder al een grote ergernis bij het online woordspel dat het genre op de kaart heeft gezet: Wordfeud.


Het woordenboek van Word On zou nu veel meer Nederlandse woorden moeten kennen dan voorheen. De woordenlijst is nu namelijk voorzien van alle flexivormen van woorden, laat ontwikkelaar UnitedGames aan iPhoneclub weten. Dat betekent dat onder andere verkleinwoordjes nu worden goedgekeurd. Het spel is eveneens te spelen in het Engels, Duits en Frans. De Nederlandse ontwikkelaar is niet van plan het daarbij te laten. Binnenkort moet Word On in nog meer talen speelbaar worden.

Word On is snel de top 25 meest gedownloadde gratis apps op de iPhone binnengedrongen. Op moment van schrijven staat het spel op de zevende plek, vijf plaatsen hoger dan Wordfeud.

Downloaden: Word On (gratis)

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.