Tweetbot 2.1: Streaming, Camera+-ondersteuning en meer

TweetbotDe bekende Twitter-app Tweetbot heeft een update gekregen die een aantal nieuwe functies toevoegt. Streaming maakt het vanaf nu mogelijk voor Tweetbot om je tijdlijn bij nieuwe tweets direct te verversen, zodat de laatste berichten altijd bovenaan staan. Deze functie is alleen te gebruiken via Wi-Fi en kan ook helemaal uitgeschakeld worden. De nieuwe API’s van Camera+ maken het mogelijk om foto’s vanuit Tweetbot te bewerken.

Er kwam onlangs nog een nieuwe versie van Camera+ uit, die het mogelijk maakt voor andere apps om met Camera+ te communiceren. Heb je Camera+ op je iPhone geïnstalleerd, dan kun je met een aantal opties foto’s vanuit Tweetbot aanpassen.

Tweetbot 2.1 moet dankzij een aantal kleine veranderingen ook iets handiger in elkaar steken. Zo speelt er nu alleen een geluid bij nieuwe tweets als er mentions, DM’s of nieuwe berichten na een handmatige verversing zijn. Tweemaal op je timeline-tab drukken zorgt er niet langer voor dat je naar de bovenkant van je tijdlijn gaat, maar dat je naar je laatst gelezen tweet wordt gebracht.

Tapbots bracht eerder nog een soortgelijke update voor de iPad-versie van Tweetbot uit. Deze voegde naast een aantal verbeteringen ook ondersteuning voor het Retinascherm van de derde generatie iPad toe.

Downloaden: Tweetbot (€2,39)

4 reacties op “Tweetbot 2.1: Streaming, Camera+-ondersteuning en meer”

↓ Meteen naar reactieformulier

  • Dubbeltap gaat nog steeds helemaal naar boven…

  • Dubbeltappen op het gesprekswolkje linksonder, gaat ie naar laatstgelezen tweet!

  • Is Tweetbot net zoals Tweetdeck? Je weet wel, dat je na een beetje actief zijn een API error krijgt en moet wachten tot het hele uur? Is dit zo met alle Twitter apps van derde partij?

  • @Bubbly: Nee dat soort dingen heeft Tweetbot niet. Ik heb zelf ook Tweetbot en heb nog nooit zo onvoorstlbare app gehad dus zeker een aanrader!!!

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties