Instapaper krijgt zes nieuwe lettertypes

Instapaper is nu geschikt voor het retina-scherm van de nieuwe iPad. Nieuw voor de iPhone zijn schermvullend lezen, 6 nieuwe lettertypes en betere kleurschema's voor 's nachts lezen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

instagram op ipadOntwikkelaar Marco Arment leverde gisteren bij het verschijnen van de derde generatie iPad een nieuwe versie van Instapaper in… en prompt werd de app dezelfde dag nog goedgekeurd. Nieuw is dat er – uiteraard – rekening wordt gehouden met het retinascherm van de nieuwe iPad. Maar ook voor iPhone-gebruikers zitten er nieuwe functies in. Zoals een schermvullend lezen-functie, een nieuw kleurenschema voor de automatische nachtmodus (in sepiatinten) en zes nieuwe lettertypes. Het standaardlettertype van de app is ook compleet nieuw en heet lettertype Elena.


Instapaper is een app waarmee je webpagina’s kunt opslaan om later te kunnen lezen. Zo kun je websites die je op de iPhone hebt gevonden opslaan om later op de desktop te kunnen bekijken of andersom. Wil je iets onderweg lezen dat je op de desktop hebt gezien, dan kan dat ook. Instapaper slaat de teksten in een geoptimaliseerde layout op.

Downloaden: Instapaper (€3,99)

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.