Discovr People: ontdek mensen op Twitter via fraaie interface

De iPhone-app Discovr People laat je Twittergebruikers vinden. Een visuele interface laat je tussen gebruikers navigeren vanuit een soort van spinnenweb.

Discovr PeopleHet zoeken van nieuwe Twittergebruikers om te volgen kan een omslachtig proces zijn. Twitter geeft bij gebruikers wel aan wie er op lijkt, maar vervolgens moet je van de ene gebruiker naar de ander navigeren om een idee te krijgen van wie je nu interessant lijken. De iPhone-app Discovr People probeert dit met een fraaie interface makkelijker te maken. Door een Twitterprofiel te bekijken verschijnen er iconen om de gebruiker heen, van anderen die je wellicht ook interessant vindt.


Discovr PeopleDiscovr People biedt een ogenschijnlijk eindeloos spinneweb van Twitter-gebruikers. Druk je op het icoon van een gebruiker in het web, dan krijg je direct te zien wie er op hem lijken. Bij iedere gebruiker hen je de keuze of je hem of haar wil volgen of niet.

Je navigeert de app niet met verschillende knoppen, maar met een drietal aanrakingscommando’s. Een enkele tap laat andere gebruikers zien die op iemand lijken, terwijl een dubbele tap de profieldetails van een Twittergebruiker laat zien. Houd je een avatar ingedrukt, dan verschijnen er meer opties.

Ontwikkelaar Filter Squad maakte eerder al meerdere andere Discovr-apps. De populairste is waarschijnlijk Discovr Music, waarmee je nieuwe muziek kunt ontdekken.

Downloaden: Discovr People (€0,79)

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.