Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

My T-Mobile app krijgt meer uitleg, binnenkort dataverbruik

De officiële My T-Mobile app voor de iPhone is vernieuwd en heeft nu een duidelijkere uitleg gekregen over hoe je inlogt in de app. Daar komt namelijk een toegangscode bij kijken en die is anders dan je wachtwoord op de site.

My T-Mobile app update iPhoneDe telecomprovider T-Mobile kwam januari dit jaar in Nederland op de markt met een officiële iPhone-app waarin je je beltegoed in de gaten kon houden. Helaas voorziet de app haar abonnees nog niet van een van de belangrijkste functies. Je kan er nog altijd geen dataverbruik mee controleren, zodat je niet kan zien hoeveel MB’s je nog snel kan internetten in een maand. Die update kunnen we echter binnenkort verwachten, valt te lezen in de omschrijving van de geüpdatete My T-Mobile app.


In deze nieuwe versie 1.1 zijn wel twee andere verbeteringen doorgevoerd. De grootste verandering is het login-scherm. Die is nu voorzien van een semi-transparante laag met uitleg bij de verschillende vakken. Blijkbaar struikelden veel gebruikers over de toegangscode die je moet invoeren om van de app gebruik te maken. Die is anders dan je T-Mobile wachtwoord. Dat staat nu in de app aangegeven. Met een knop onderaan kan je een toegangscode opvragen en kan je een videoinstructie bekijken hoe je dat doet. Mogelijk moet je na de update ook als bestaand gebruiker, opnieuw een toegangscode aanvragen.

De laatste verandering vindt plaats op de facturen die je kan bekijken in de applicatie. Daar is nu een aanpassing gedaan met de vermelding van BTW.

Downloaden: My T-Mobile (gratis)

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.