Capitool Reisgidsen op de iPhone verschenen

Capitool heeft de Capitool Compact reisgidsen uitgebracht op de iPhone. De stedengidsen van Berlijn, Amsterdam, Barcelona, New York, Rome, Parijs en Londen zijn nu mobiel te raadplegen.

capitool reisgidsIn welke wereldstad je ook komt, overal zie je mensen rondlopen met de rijkgeïllustreerde Capitoolgidsen. De gidsen staan erom bekend dat je heel veel plaatjes te zien krijgt, waarbij bezienswaardigheden zoals kerken en musea vaak zijn voorzien van een schematische doorsnede. De reisgidsen zijn nu ook in het Nederlands op de iPhone te raadplegen. De uitgeverij van Capitool-reisgidsen heeft bekendgemaakt dat ze de Capitool Compact-gidsen mobiel hebben gemaakt. Er zijn 7 nieuwe apps voor de belangrijkste bestemmingen: Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Londen, New York, Parijs en Rome. Inhoudelijk zijn de iPhone-apps gebaseerd op de Capitool Compact Reisgidsen die je al in de winkel kunt kopen. Je vindt hierin de leukste en beste bezienswaardigheden en activiteiten.


Zo kun je een top 10 raadplegen van de dingen die je écht gezien moet hebben. Er is informatie over architectuur, musea, de leukste attracties voor kinderen, de fraaiste parken, trendy uitgaansgelegenheden en de beste hotels, winkels en restaurants. Daarbij is rekening gehouden met ieder budget, van luxepaardjes tot backpackers. Met de app kun je je reis voorbereiden of ter plaatse kijken wat je zoal kunt doen.

Bekijk ook

De beste apps met reisgidsen voor je iPhone en iPad

Ga je op vakantie? Neem een digitale reisgids mee op je iPhone of iPad! Geen gesjouw met boeken, maar toch weet je precies waar de leukste plekjes in jouw vakantiegebied zijn. We bespreken in deze gids de beste en meest handige reisgidsen-apps voor onderweg!

Handig is dat alle kaarten offline te raadplegen zijn, zodat je geen roamingkosten in het buitenland hebt. Weet je echt niet meer wat je moet doen, dan is er een veras-me-functie die aanbevelingen geeft op basis van je huidige locatie. Er zijn ook suggesties voor stadswandelingen, je kunt bladwijzers toevoegen of interessante plaatsen delen met reisgenoten via e-mail. De Capitool-apps kosten €5,99 per stuk.

Downloaden:

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.