NU.nl terug in de App Store na stabiliteitsupdate

De iPhone-app van NU.nl is opnieuw te downloaden voor de iPhone en iPod touch. De applicatie was tijdelijk uit de App Store gehaald omdat twee verschillende updates twee grote fouten in de app brachten.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

NU.nlDe officiële iPhone-applicatie van de nieuwssite NU.nl is weer te downloaden in de App Store. Een stabiliteitsupdate zorgt ervoor dat de applicatie nu weer probleemloos moet werken op alle iPhones en iOS-versies. De app was de afgelopen weken nauwelijks te downloaden op de iPhone en iPod touch, omdat twee updates met fatale problemen achter elkaar, ervoor zorgden dat de app bij mensen niet werkte. De nieuwsdienst besloot daarom beide keren de app tijdelijk niet aan te bieden.


De laatste keer werd de nieuwsapplicatie uit de App Store gehaald omdat de toepassing niet meer werkte bij personen die de locatievoorziening van hun telefoon hadden uitstaan. Daarvoor kampte NU.nl met een probleem dat ervoor zorgde dat iPhone 3G-gebruikers met iOS 4 de app niet meer konden gebruiken. De problemen moeten verholpen zijn in de zonet uitgebrachte versie 1.5.3.

Downloaden: NU.nl (gratis)

Reacties: 26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.