Van Dale Pocketwoordenboeken tijdelijk in prijs verlaagd

De Van Dale Pocketwoordenboeken zijn tijdelijk in prijs verlaagd. De woordenboeken Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans kosten nu maar 9,99 euro.

Van Dale Pocketwoordenboeken tijdelijk in prijs verlaagdDe Van Dale woordenboeken in de App Store zijn tijdelijk flink in prijs verlaagd. Normaal betaal je 19,99 euro voor een los woordenboek, nu is dat 9,99 euro. Met de woordenboeken kan je onder meer de vertaling van een woord opzoeken en hoe deze moet worden uitgesproken. De apps werken zonder internetverbinding en zijn ideaal als je op vakantie bent en geen zin hebt om papieren woordenboeken mee te zeulen. De woordenboeken Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans zijn tijdelijk in de aanbieding.


De zoekgeschiedenis van de laatste honderd woorden wordt voor je bijgehouden en is ook weer eenvoudig te wissen. Fijn als je wat woorden hebt opgezocht die zo alledaags zijn als brood en melk. Als je een woord opzoekt waarvan je niet precies weet wat de spelling is krijg je indien nodig suggesties aangereikt.

Als je bepaalde letters niet meer weet kan je ook gebruik maken van ? en * om dit aan te geven. De echte taalfanaten kunnen zich door de app ook laten overhoren met de geheugenkaartquiz. De Van Dale Pocketwoordenbook zijn universeel en dus ook op de iPad te gebruiken.

Downloaden: Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands (Tijdelijk €9,99)
Downloaden: Van Dale Pocketwoordenboek Duits Nederlands (Tijdelijk €9,99)
Downloaden: Van Dale Pocketwoordenboek Engels Nederlands (Tijdelijk €9,99)
Downloaden: Van Dale Pocketwoordenboek Frans Nederlands (Tijdelijk €9,99)
Downloaden: Van Dale Pocketwoordenboek Spaans Nederlands (Tijdelijk €9,99)

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.