Update voor officiële Twitter iPhone-app lost mention-bug op

Niet alle tweets gericht aan specifieke gebruikers kwamen aan in de officiële Twitter-app. Een update van de app heeft dit probleem inmiddels opgelost.

Gebruikers melden problemen met berichten in officiële Twitter-appEen update voor de Twitter iPhone-app lost de problemen waar veel gebruikers gisteren last van hadden op. Heel wat gebruikers klaagden dat berichten die aan hen gericht zijn, niet altijd te zien waren in de app. Twitter liet op zijn site weten dat het probleem bekend was, waarna er al snel een update in de App Store verscheen.


De update van Twitter bevat enkel een oplossing voor het probleem. Volgens de App Store-omschrijving verschenen een aantal interacties ook niet in het Connect-tabblad dankzij de bug.

Twitter heeft niet verteld waar het probleem mee te maken had, wel dat dit ook voorkam op Android. Ook daarvoor is inmiddels een update verschenen. Voordat de iPhone-update uitkwam, konden gebruikers het probleem oplossen door opnieuw in te loggen vanuit het instellingenscherm van de iPhone.

Downloaden: Twitter for iPhone (gratis)

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.