Sparrow mail-app krijgt update, push komt dichterbij

De mailapplicatie Sparrow heeft haar eerste update gekregen, maar die voegt helaas nog geen pushberichten toe aan de applicatie. Die functie moet verschijnen in versie 1.2, die binnenkort wordt uitgebracht.

Sparrow update zonder push iPhoneSparrow heeft een kleine update gekregen voor de iPhone die een paar nuttige functies toevoegt aan de mail-applicatie. Zo is het nu mogelijk antwoorden te versturen en voorts de e-mail te archiveren. Ook kan je instellen dat je alleen een eigen selectie van labels en mappen wilt zien in de app. Daarnaast is het ook mogelijk de prullenbak te legen en kan je de spam verwijderen vanuit de toepassing. Van de zo verlangde pushberichten is nog geen sprake in versie 1.1. Die worden als het meezit in versie 1.2 doorgevoerd.


Dat schrijft het Franse ontwikkelteam op het Sparrow-blog:

Dankzij jullie ongelooflijke steun, zijn we er zeker van dat Apple haar positie tegenover de push-API van mailprogramma’s wel eens kan herzien. We zullen een eerste versie van update 1.2 bij Apple insturen met pushberichten ingebouwd. Dit kan ervoor zorgen dat Sparrow 1.2 er niet zo snel komt, maar we werken al met partners die ervoor kunnen zorgen dat push een mogelijkheid is zonder de toestemming van Apple. Push komt hoe dan ook. Met of zonder Apple.

Versie 1.2 van de applicatie moet eveneens in negen talen vertaald zijn, waarbij het nog niet bekend is of ook Nederlands daaronder valt. Verder kan je in de aankomende versie in de landscape-view werken als je een mail schrijft en kan je met vegen naar boven en naar beneden tussen mailtjes wisselen.

Er werd lang uitgekeken naar Sparrow voor de iPhone. De teleurstelling was dan ook groot toen de applicatie bij de lancering geen pushfunctie bleek te hebben.

Downloaden: Sparrow (€2,39)

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.