Word On update: afgeronde games bekijken en betaalde versie

Het Nederlandse online woordspel Word On heeft een nieuwe update gekregen en daarmee ook meteen een betaalde Deluxe-variant. Daarmee kan je als gebruiker rekenen op nieuwe speltypes en een advertentievrije interface.

Word On iPhone iPod touch gratis versieHet Nederlandse online woordspel Word On heeft een update gekregen die het mogelijk maakt om afgeronde games te blijven inzien. Tot voor kort kon je een chatsessie van een potje en de eindscore niet meer benaderen als een potje afgerond was, maar daar is nu verandering in gebracht. De tegenprestatie is dat Word On nu voorzien is van de tekst ‘FREE’ in het logo. Ook zie je in het hoofdmenu nu een grote Upgrade-knop. Dat komt omdat er nu ook een betaalde versie van het woordspelletje is verschenen.


Word On Deluxe heet die betaalde versie. Ter introductie kost hij tijdelijk 79 cent. Wie de betaalde versie koopt, ziet niet langer advertenties in het spel. Word On Deluxe screenshotOok belooft ontwikkelaar UnitedGames dat ze de Deluxe-variant binnenkort van exclusieve, nieuwe speltypes zal voorzien. Je dient de gratis versie te verwijderen als je de betaalde variant hebt gekocht. Het spel zal dan je account van de gratis versie overnemen.

Er zijn nog enkele andere verbeteringen voor de gratis versie van Word On, overeenkomstig met de eigenschappen van de Deluxe. Zo zijn er nieuwe woorden toegevoegd aan het al erg goede Nederlandse woordenboek. Ook kan je voltooide potjes nu handmatig verwijderen middels het prullenbak-pictogram. Tenslotte moeten de prestaties van het spel na de update zijn verbeterd, maar het hoofdmenu en het selecteren van een potje lijken juist iets trager te gaan. Dat geldt zowel voor de betaalde als gratis versie.

Downloaden:

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 april 2012 om 11:24
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.