De Pers lanceert ‘De Nieuwe Pers’ iPhone-app op dinsdag 10 april

De Pers zal op dinsdag 10 april de iPhone-app De Nieuwe Pers uitbrengen. Met deze app kun je volgen hoe de redactie aan een doortstart op het internet werkt.

De Nieuwe PersDe inmiddels opgeheven krant De Pers gaat op dinsdag 10 april digitaal verder, maar dan als De Nieuwe Pers. Dan brengen ze een app uit voor verschillende mobiele platformen, waaronder de iPhone en iPad. In deze app vind je ondermeer de twitterfeeds van de redactie, een aantal hoogtepunten die de krant in de afgelopen vijf jaar publiceerde, feeds met opiniestukken, blogs over de doorstart van de redactie en mogelijk ook satirische artikelen van De Speld.


De app zal over een paar weken pas nieuwe artikelen van de redactie bevatten. Wat voor artikelen er precies in de app zullen verschijnen, zal in de komende weken blijken.

De Nieuwe Pers iPhone- en iPad-app zal als update voor de huidige app verschijnen. Je kunt deze nu alvast downloaden, zodat je op dinsdag een update kunt uitvoeren. De redactie stelt dat de nieuwe app, net als de vorige versie, volledig door lezers te personaliseren is. In de vorige app kon je aangeven welke nieuwsrubrieken je precies wilde volgen.

Downloaden: De Pers (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 april 2012 om 17:21
Onderwerp
Categorie
Nieuws

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.