Awesome Note krijgt koppeling met iPhone-agenda

Awesome Note heeft een update gekregen. iOS 5 werd al ondersteund, maar nu is er ook een koppeling met de iPhone-agenda mogelijk. Alles wat je in de agenda wijzigt, wordt ook in Awesome Note aangepast.

awesome noteDe takenlijst-app Awesome Note heeft een update gekregen. Awesome Note bestaat al twee jaar en krijgt regelmatig nieuwe functies. In de laatste update 6.0 is gezorgd voor integratie met de iPhone-agenda. Aanpassingen voor iOS 5 waren in de vorige update al gedaan. Er is een optie toegevoegd, waarin je precies kunt geven welke kalenders/agenda’s en notities je in de app wilt zien. De koppeling met de iPhone-agenda houdt in dat alles wat je in de standaardagenda toevoegt of wijzigt, ook als bijgewerkte info naar Awesome Note wordt gestuurd.


Andersom werkt ook: als je in Awesome Note iets wijzigt, is dat in je agenda te zien. Synchroniseer je andere apps met je agenda, dan zullen daarin ook de wijzigingen worden doorgevoerd. Awesome Note combineert notities met taken en bood al synchronisatie met Google Docs en Evernote. Je kunt ook alle teksten volledig doorzoeken, alarmmeldingen instellen en notities via SMS verzenden.

Downloaden: Awesome Note (€2,99)

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.