Max Payne voor de iPhone en iPad verschenen

Het bekende actiespel Max Payne is nu te spelen op de iPhone, iPad en iPod touch. De iOS-versie is een directe port, die virtuele knoppen gebruikt om de hoofdpersoon te besturen.

Max PayneMax Payne is nu beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod touch. Deze inmiddels befaamde actiegame kwam voor het eerst uit in 2001 en liet toen zien hoe je slow motion-vuurgevechten op vernuftige wijze in een spel kunt implementeren. De iOS-versie van het spel is een port van het origineel, die je bestuurt met verschillende virtuele knoppen op het scherm.


Max Payne is een shooter die je speelt vanuit de derde persoon, maar met een twist. Door genoeg adrenaline op te sparen kun je een zogeheten Bullet Time-modus activeren, waardoor zowel Max als zijn tegenstanders langzamer bewegen. Dit geeft jou als speler de kans je wapen goed te richten. Ondertussen kun je tijdens het maken van een schot ook verschillende kanten opduiken.

In Max Payne volg je de gelijknamige hoofdpersoon, een undercoveragent beschuldigd van moord. Dit zorgt ervoor dat zowel de politie als de maffia hem op de hielen zitten.

Dit is niet het eerste spel van Rockstar Games dat in de App Store verschijnt. Vorig jaar zagen we bijvoorbeeld nog een port van Grand Theft Auto III, met daarvoor een port van het Nintendo DS-spel Grand Theft Auto: Chinatown Wars.

Downloaden: Max Payne Mobile (€2,39)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 april 2012 om 10:05
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.