Eckhart Tolle iPhone-app helpt mensen door open deur

Eckhart Tolle heeft een iPhone-app uitgebracht, waarmee je kunt luisteren naar de sessie 'Through the Open Door'. De spiritualiteitsgoeroe wordt in de app ook geïnterviewd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

open doorFans van positiviteitsgoeroe Eckhart Tolle kunnen zich op een nieuwe app storten. ‘Through the Open Door’ is een gratis app, waarin je naar de meester zelf kan luisteren. Tolle werd wereldwijd bekend, onder andere door zijn optredens bij Oprah. Zijn bestsellers zoals ‘The Power of Now’ en ‘A New Earth’ zijn inmiddels in 30 talen verschenen. Toch zul je die wereldfaam niet vermoeden als je naar deze app luistert en het design bekijkt. Het bevat opnames van een tweeënhalf uur durend seminar, dat Tolle ooit voor een livepubliek heeft gegeven en dat je nu comfortabel thuis kunt beluisteren.


Verwacht geen flitsende presentatie waarin de energie door de kamer knalt, zoals bij Tony Robbins. Tolle brengt een tergend langzaam voortrollend verhaal over zijn spirituele inzichten. In ‘Through the Open Door’ gaat het om het focussen op de oorsprong van je gedachten, je alertheid verbeteren en beter omgaan met je illusies. De app bevat verder een interview met Eckhart Tolle en een bonusvideo. Niet voor iedereen weggelegd, maar de fans zullen meteen enthousiast worden van deze gratis app.

Downloaden: Through the Open Door – Eckhart Tolle (gratis €7,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 april 2012 om 11:16
Categorie
Lifestyle

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.