SoulCalibur voor de iPhone en iPad krijgt Bluetooth-multiplayer

SoulCalibur voor de iPhone en iPad heeft een update gekregen, waarin een multiplayer-modus is toegevoegd. Deze multiplayer maakt gebruik van Bluetooth, zodat je het tegen anderen in de buurt kunt vechten.

SoulCalibur iPhoneToen SoulCalibur in januari voor de iPhone verscheen, struikelden fans van de gamereeks over een belangrijk gemis: er zat namelijk geen multiplayer-modus in het spel. Dat terwijl SoulCalibur van origine een competitief vechtspel is, dat groot is geworden door de mogelijkheid om twee spelers het tegen elkaar op te laten nemen. Een nieuwe update heeft inmiddels de multiplayer-modus toegevoegd.


De multiplayer-modus laat je het tegen andere spelers opnemen tegen andere spelers met een iPhone of iPad via Bluetooth. De iPod touch vierde generatie kan niet gebruikt worden om tegen anderen te spelen. Het is niet helemaal duidelijk waarom dit het geval is. The Verge vermoedt dat het gebrek aan RAM in de iPod touch de boosdoener is.

Gezien de multiplayer-modus Bluetooth gebruikt, moet je in de buurt van je tegenstander zijn om het tegen elkaar op te nemen. Zoek je een vechtspel waarin je online kunt spelen tegen je vrienden, dan kun je Street Fighter IV Volt (€5,49) proberen.

Downloaden: SoulCalibur (€9,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 april 2012 om 10:33
Categorie
Games

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.