Spotify verhelpt offline playlists-probleem na update

spotify-albumsEr is een nieuwe update voor Spotify voor de iPhone uitgekomen die ervoor moet zorgen dat offline opgeslagen afspeellijsten daadwerkelijk offline bewaard worden. We besteedden eerder al aandacht aan een fout van Spotify die ervoor zorgde dat muziek offline afspelen onmogelijk maakte. De reden daarvan was dat het programma volgens de makers te gretig ruimte zocht op de iPhone om op te schonen en dat de offline muziek daarvan de dupe was. Met de nieuwste update probeert Spotify niet langer de mobiele telefoon verder op te vullen dan er capaciteit beschikbaar is. Daardoor is ook het opschonen minder nodig.

Verder in de update zijn er verbeteringen doorgevoerd in het ondersteunen van de content van andere applicaties. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan het goed weergeven van een afspeellijst via de externe app SpotON Radio. Tenslotte zijn de synchronisatie-instellingen verbeterd. Als je nu ‘Extreem’ synchroniseert, blijft die instelling behouden. Een eerdere fout zorgde ervoor dat Spotify de instelling vergat.

De update van Spotify verhelpt dus vooral technische mankementen aan eerdere versies. Je hoefde overigens totaal niet met de fouten te maken te krijgen, als je afspeellijsten niet offline wilde bewaren. Vanaf nu zou playlists offline opslaan probleemloos moeten werken.

Downloaden: Spotify (gratis)

Zoals in de reacties te lezen, lijkt het offline synchronisatie-probleem nog steeds niet (helemaal) verholpen te zijn.

4 reacties op “Spotify verhelpt offline playlists-probleem na update”

↓ Meteen naar reactieformulier

  • De app bevalt me prima, enige wat ik nog mis is een optie waarbij ik de tophits van een artiest kan zien.

  • Maar niet nadat ik opnieuw de playlists moest synchroniseren na de update.

  • Origineel geplaatst door Mark
    Maar niet nadat ik opnieuw de playlists moest synchroniseren na de update.

    Inderdaad, en juist nu kreeg ik de melding dat ik op meer dan 3 apparaten een offline afspeellijst had.

  • @Tom: Nou ja! Ik zet er even een infobalk bij. Dank voor het melden.

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties