Draw Something krijgt commentaarfunctie, delen en opslaan

draw something sterrenKort nadat Zynga de overname van Draw Something aankondigde, is er een update beschikbaar van van de populaire tekengame. In de update vind je drie belangrijke nieuwe functies: commentaar geven op tekeningen, de mogelijkheid om je tekening op te slaan en het delen van je tekening via Facebook of Twitter. Ook is de mogelijkheid toegevoegd om de laatst getekende lijn te wissen. Dat geldt trouwens alleen voor de laatste lijn; het is geen volwaardige undo-functie waarbij je meerdere stappen terug kunt gaan. Met een pull to refresh-functie kun je duidelijker zien of het lijstje met openstaande games nog actueel is.

In de update heeft Zynga meer dan 20 namen van bekende artiesten toe laten voegen. Zo is Kate Winslet toegevoegd omdat het 100 jaar geleden is dat de Titanic zonk. Mad Men is toegevoegd als populaire tv-show. Maar daar blijft het niet bij, want elke week worden er oude woorden uit de game gehaald en weer nieuwe toegevoegd. De makers kijken daarbij naar nieuw uitgebrachte films, muziekhitlijsten en andere populaire cultuur. Op elk willekeurig moment zitten er zo’n 20 namen van artiesten in de game. Met 50 miljoen downloads in 50 dagen is de game een enorm succes. Dat geldt ook voor de makers, die bijna 200 miljoen dollar verdienden met de verkoop aan Zynga. De afgelopen tijd zijn er signalen dat steeds meer mensen stoppen met de game, al zullen er ook steeds weer nieuwe bijkomen.

Downloaden: Draw Something (€0,79)
Ook verkrijgbaar: Draw Something Free (gratis)

Categorie(ën): Games (App Store), Gaming
Tag(s):

17 reacties op “Draw Something krijgt commentaarfunctie, delen en opslaan”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • Ik ben eerlijk gezegd ook nog nooit zo snel zat geraakt van een spel als van Draw Something. Slechte zet dus van Zynga is mijn mening…

 • Heb het 3 dagen gespeeld.. kende toen alle plaatjes, foto’s, uitbeeldingen en alles verder uit mn hoofd.. erg jammer.

 • Zeer hoge fun waarde, zeer lage herspeelbaarheid. Op een gegeven moment kwam het spel me mijn neus uit en ben ik er mee gestopt. Het was even erg veel fun, maar meer ook niet.

 • spel is slechts paar dagen leuk. was er snel op uitgekeken

 • Update zorgt er wederom niet voor dat ik het vaker ga spelen.

 • De teller gaat nu ook verder dan 100. Wat jammer is, is dat je nog steeds de uiteindelijke tekening van je tegenstander maar een fractie van een seconde in beeld ziet.

 • Mooi voor de maker, flop voor zenga 200 miljoen bye bye. Idd ook denk maar een week gespeeld

 • Speel spel al anderhalve maand en steeds vaker. Heerlijk om ene keer in 2 seconde tekening te maken en volgende keer 5 minuten uit te trekken om een mooi landschap te tekenen (en dan aan het einde een zon toe te voegen) :-D

 • Een woord: charadium.

  Laat draw something maar uitsterven.

 • Ik blijf ook bij Charadium. Vind het jammer dat draw something zoveel aandacht krijgt. Charadium is echt beter / leuker / mooier en Nederlands.

 • Indeed – Charadium is beter!
  Bovendien moet je nu bij Draw Something accoord gaa nmet posts op Facebook – ik zie geen mogelijkheid om dat uit te schakelen… Iemand wel?

 • Heb het 1 week gespeeld. Had het toen wel gezien. Daarna verwijderd. Ga ook niet naar die update kijken.

 • Dit had er al vanaf het begin in moeten zitten. Draw Something voelde in het begin aan als een alpha, niet eens een beta. Veel bugs, veel cache problemen en heel langzaam. Wordt steeds beter maar te langzaam. Ben zelf al uitgekeken op het spel en bijna iedereen die ik ken is het ook al spuug zat.

  Stomme zet geweest van Zynga, wie investeert er nu 200 miljoen in een hype die bijna op zijn piek zat? Had ik ze toen ook al kunnen vertellen -_-

 • Er zijn veel te weinig woorden. Dat is toch heel simpel om een woordenboek aan woorden erin te zetten?

 • @Chingon: Bij mij gaat t niet verder dan 100! Jammer hoor.

 • de nieuwe commentaarfunctie maakt het naar mijn mening wel een stuk leuker.

Trackbacks/Pingbacks

 1. iPadclub » Draw Something en Opera Mini voor iPad krijgen retina-ondersteuning
Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties