KEES: Nederlandse 3D-case voor je iPhone

kees hoesjeKortgeleden schreven we op iPhoneclub over de ’3D-cases’ van FutureFunk. Maar wat is 3D? De nieuwe hoesjes van KEES verdienen wat ons betreft nog veel meer de naam 3D, want ze bestaan uit een 3D-structuur en zijn gemaakt met de nieuwste 3D-printtechnologie. De case wordt uit meerdere laagjes opgebouwd, zodat heel veel detail gerealiseerd kan worden. KEES, een grappige variant op het woord ‘case’ is Nederlands en levert momenteel alleen cases voor de iPhone 4 en iPhone 4S. Andere modellen zullen in de toekomst worden aangeboden.

Je begint met het kiezen van een van de drie randen. Daarna kies je een patroontje, bijvoorbeeld een honingraatpatroon, iets met bootjes of willekeurige vakjes. Vervolgens kun je ook nog een illustratie kiezen, bijvoorbeeld een bloem of een fiets. Je kiest de kleur (wit, zwart, rood, grijs, roze of twee kleuren blauw) en voegt eventueel nog wat tekst toe. Het enige wat je nu nog moet aangeven, is of er een gaatje moet worden gemaakt, zodat het Apple-logo achterop je iPhone nog volledig zichtbaar is. Je rekent 37,50 euro af en een paar dagen later ligt je gepersonaliseerde case met je naam op de zijkant zomaar op de deurmat. De witte case kan je gewoon in de afwasmachine stoppen, de gekleurde varianten moet je voorzichtig wassen met water en zeep.

Meer info: KEES

Categorie(ën): accessoires
Tag(s):

8 reacties op “KEES: Nederlandse 3D-case voor je iPhone”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • Ik vind dat we tegenwoordig overspoelt worden met cases voor iphones .. Iets wat overdreven misschien ?

  Overigens wel een mooie case daarom!

 • en klaar is kees

 • Ziet er leuk uit, net even een probberseltje gemaakt. vraag is wel welk materiaal het is, lijkt gewoon hard kunstof te zijn en dat bied niet veel bescherming.

  Het lijkt een dichte dikke case te zijn die gefreest wordt, wel recht en niet schuin waardoor je nog niet een echt 3d effect hebt.
  Leuk gevonden maar tco niet voor mij.

 • Origineel geplaatst door civmanc
  Ziet er leuk uit, . . . . . . . Het lijkt een dichte dikke case te zijn die gefreest wordt, wel recht en niet schuin waardoor je nog niet een echt 3d effect hebt. Leuk gevonden maar tco niet voor mij.

  Lees het artikel nog eens, en vooral het gedeelte ….. want ze bestaan uit een 3D-structuur en zijn gemaakt met de nieuwste 3D-printtechnologie. De case wordt uit meerdere laagjes opgebouwd, ……. PRINTEN, dus niet freesen.

 • @civmanc: Nee hoor! Heb het hoesje gezien. Is helemaal 3D en hoesje is niet keihard. Ziet er super uit. Strak product!
  En – dat mag ook wel eens worden gezegd – het is een Nederlands ontwerp/idee. Daar word ik dan blij van!

 • @dries6951: FREZEN, dus niet freesen.

 • Dit hoesje is wel degelijk 3D geprint. Materialise is de leverancier. Ik heb de case paar dagen terug in hun fabriek in mijn handen gehad. Het is een leuk concept, maar heb mijn iphone er niet in gestopt. De hoes wordt in een machine laagje voor laagje opgebouwd. Daarmee kan je van alles maken, de meest rare vormen zijn mogelijk.

 • @JzAero: Grappig, dan hebben we elkaar daar waarschijnlijk gezien!

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties