MotionX Sleep voor iPhone voegt slaaphistorie toe

MotionX Sleep heeft een update gekregen. De app laat nu een historie zien van de afgelopen 30 dagen, zodat je je slaapgedrag

motionx sleepMotionX Sleep is een app waarmee je je slaapgedrag kunt verbeteren. De app gebruikt de sensoren in de iPhone om je bewegingen tijdens het slapen vast te leggen. Achteraf volgt er dan een analyse, zodat je weet waarom je de laatste tijd niet meer zo uitgeslapen wakker wordt. MotionX doet nog meer: de app maakt je wakker op het meest optimale moment, zodat je niet in een diepe slaap bent. En je kunt wakker worden met je favoriete geluid, bijvoorbeeld een liedje of het geluid van de oceaan, jungle of stromende regen. MotionX is een app waar je overdag ook iets aan hebt: de app meet het aantal stappen dat je hebt genomen en berekent op basis daarvan het aantal verbrande calorieën.
Blijf je te lang op de stoel zitten, dan geeft de app een waarschuwing ‘Get Active!’ om te zorgen dat je in de benen gaat om iets te doen.


motionx sleep almanakTot zover de bekende functies in MotionX Sleep. Dankzij een update naar versie 2.0 zijn er nieuwe functies bijgekomen, zoals de nieuwe Sleep History Vistualization. Gebruikers kunnen daarmee hun volledige slaapcyclus zien, voorzien van grafieken en statistieken. Je kunt kijken naar één dag, een week of 30 dagen. Zo kun je zien of je slaapgedrag in de loop van de tijd is veranderd. Je kunt je statistieken delen via Facebook en Twitter.

Het Smart Sleep Cycle Alarm is ook vernieuwd, met een zelf aan te passen optie om de lengte van het wekmoment in te stellen. Standaard kiezen apps hierbij vaak voor een half uur, maar je kunt het in MotionX Sleep nu handmatig aanpassen. Optioneel kun je de trilfunctie instellen of kiezen uit nieuw toegevoegde alarmgeluiden. Er is een nieuwe tool toegevoegd om de optimale plek te vinden waar je je iPhone ‘s nachts moet neerleggen, om je slaapbewegingen te meten. Je kunt daarbij je iPhone natuurlijk in vliegtuigstand zetten tijdens het slapen, als je bezorgd bent over straling door je telefoon.

Downloaden: MotionX Sleep (€0,79)

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.