Angry Birds Space en Cut the Rope krijgen nieuwe levels

De mega populaire iPhone-spelletjes Cut the Rope en Angry Birds Space zijn beide voorzien van nieuwe gratis levels dankzij een nieuwe update. In Angry Birds Space moeten die fors moeilijker zijn dan bekend: de varkens bewegen!

Angry Birds Space update ijslevelDe bekende iPhone-spellen Angry Birds Space en Cut the Rope zijn beide voorzien van nieuwe updates, die gratis nieuwe levels aan de games toevoegen. Spelers van Cut the Rope worden getrakteerd op een doos met maar liefst 25 nieuwe uitdagingen, de nieuwste Angry Birds krijgt tien nieuwe levels in de ruimte. Daarnaast zorgt het voor een versnelling van het aantal Mighty Eagles in het spel, waarmee je moeilijke levels makkelijker kan overwinnen.


Op elke dag dat je het spel vanaf nu opstart, ontvang je één nieuwe Mighty Eagle. Om je een beetje op gang te helpen, krijg je bij het installeren van de update meteen al twintig adelaars. Cut the Rope update iPhone iPod touchJe zou ze wel eens nodig kunnen hebben in de nieuwe levels, die met name het ijs-thema van het spel uitbuiten. De nieuwe levels spelen zich af op ijsplaneten waarbij Rovio Mobile belooft dat de uitdaging nog wat hoger zal liggen dan de levels eerder in het spel. Dat komt mede door het feit dat de varkens om de planeten heen bewegen – en dus niet langer stilstaande doelwitten zijn. De update brengt ook nog iets nuttigs: Space zou nu minder moeten vastlopen op oudere iPhones.

De update voor Cut the Rope kan je zien als een grote fanservice voor het spelletje dat al in oktober 2010 uitkwam. Het thema van de uitbreiding springt in het oog: die draait volledig om draaiende vinyl-platen die de richting van het snoep beïnvloeden. In de 25 levels kan je opnieuw een nieuwe Om Nom-tekening vinden om aan je collectie toe te voegen.

Downloaden:

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.