Spotify brengt aparte app uit voor iOS 4

SpotifySpotify heeft een aparte app uitgebracht voor iPhones en iPads die nog op iOS 4 werken. Heb je een recente iPhone of iPad, dan kun je de bestaande app blijven gebruiken, die in combinatie met iOS 5 meer functies bevat. Spotify for iOS 4 geeft je 48 uur lang gratis toegang tot Spotify Premium. Daarna kun je een proefaccount afsluiten voor 30 dagen. Een abonnement kost 10 euro per maand, maar je kunt ook kijken of je provider het gratis aanbiedt. Bij KPN, Hi en MTV Mobile krijg je Spotify Premium gratis bij diverse bundels.

De Spotify-app geeft toegang tot miljoenen muzieknummers, die je online kunt streamen. Ook kun je bepaalde nummers offline opslaan zodat je ze zonder internetverbinding kunt lezen. Een koppeling met Last.fm en Facebook is ook gemaakt.

Downloaden: Spotify for iOS 4 (gratis)
Ook verkrijgbaar: Spotify (iOS 5 en hoger, gratis)

Categorie(ën): muziek, Muziek (App Store)
Tag(s): ,

10 reacties op “Spotify brengt aparte app uit voor iOS 4”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • In de plaats dat zich bezighouden met oudere versies kunnen ze ondertussen ook wel een keer de iPad app uitbrengen

 • Origineel geplaatst door Jaapvdb
  In de plaats dat zich bezighouden met oudere versies kunnen ze ondertussen ook wel een keer de iPad app uitbrengen

  Idd ik erger me dood aan die iphone apps op mijn ipad

 • mmm niet in NL store????

 • Allemaal leuk en aardig maar het artikel legt niet uit waarom er een ios4 versie is gekomen.

  Lijkt zo meer op een reclame artikel.

 • @Donstil: Ik heb zitten zoeken toen ik het artikel schreef, maar dat legt Spotify zelf ook niet uit. Ik vermoed (omdat ze zeggen dat de iOS5-versie meer functies heeft) dat het is gedaan omdat er de normale app niet goed (of helemaal niet) op iOS4 werkt. Ik heb geen 4.x-devices meer liggen om dat te checken.
  Jammer dat het artikel op jou overkomt als een reclame-artikel. Dat was zeker niet de intentie. We wilden simpelweg iOS 4.x informeren dat er een speciale Spotify-versie voor hun is.

 • Geeft niet hoor gonny we houden nog steeds van je:p

 • Fijn om te horen dat er ook App makers zijn die rekening houden met de gebruikers die niet verder kunnen up-daten! zou wel willen up-daten maar is voor iPod 2g niet mogelijk terwijl deze verder nog prima werkt en er dus dus geen reden deze te vervangen, anders dan dat we leven in een “wegwerpmaatscappij”

 • Ik betaal voor deze zooi, maar een Spotify voor iOS 3 kan er nog steeds niet af?

 • @Nicoline: Ja inderdaad, waarom niet?

 • @Gonny van der Zwaag: Ik heb een oude iPod Touch 2G, waar alleen 4.2.1 op draait. Spotify crasht hier heel vaak op. Misschien dat het daarom is

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties