Facebook iPhone-app toont grotere foto-previews

Facebook heeft de iPhone-app aangepast, waardoor foto's voortaan schermvullend in je timeline worden getoond. Tot voorheen kreeg je kleine preview-plaatjes te zien.

Facebook foto'sFacebook heeft een kleine wijziging bij de iPhone-app doorgevoerd, waardoor je voortaan grotere previews van foto’s te zien krijgt. De previews zijn drie keer zo groot, waardoor ze tot de randen van de app reiken. De update is op de servers van Facebook toegepast, wat betekent dat je de iPhone-app niet hoeft te updaten. Het kan echter even duren totdat je de nieuwe previews te zien krijgt, naarmate Facebook de functie uitrolt.


De nieuwe foto-previews passen zich aan op basis van het aantal gedeelde foto’s. Deel je drie plaatjes, dan plaatst Facebook deze naast elkaar op een manier waarop ze samen tot de randen van het scherm strekken. Een enkele foto neemt op zichzelf het hele scherm in. Tot voorheen werden foto’s getoond als kleine rechthoeken naast elkaar.

De nieuwe previews zijn niet alleen in de iPhone- en iPad-app van Facebook te vinden: ook de mobiele website en Android-app zijn aangepast.

Downloaden: Facebook (gratis)

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.