Racegame New Kids Nitro Racer verschijnt binnenkort voor de iPhone

De New Kids gaan later dit jaar een racegame uitbrengen voor de iPhone, iPad, Android en pc. We weten op het moment alleen nog maar dat dit een racegame zal worden.

New Kids gameNa een televisieserie en twee films komt er ook een game van de New Kids uit. New Kids Nitro Racer wordt een racespel voor de iPhone, iPad, Android en pc. Details over het spel zijn op het moment nog schaars. Op het YouTube-kanaal van het programma staat enkel een trailer, waarin het spel kort wordt gedemonstreerd. Het is ook nog niet bekend wanneer de game verschijnt: op de website staat enkel dat hij binnenkort te koop is.


De getoonde game lijkt klassieke race-elementen te mengen met de chaos van bijvoorbeeld Carmageddon: de speler kan over voetgangers die in de weg staan rijden. Het is nog niet duidelijk of je tegen computergestuurde tegenstanders racet, of dat je op een andere manier punten scoort.

New Kids Nitro Racer is vermoedelijk één van de laatste dingen die de bedenkers zullen produceren. De makers lieten eerder dit jaar weten dat ze met het programma stoppen. Het programma zou in oktober afgesloten worden met een live-optreden in het Gelredome, maar vandaag bleek dat er niet genoeg kaarten verkocht waren.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 mei 2012 om 14:07
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.