Belstatus-applicatie voor T-Mobile-gebruikers uitgebracht (App Store)

De belstatus-applicatie van P-Edge Media is eindelijk uitgebracht, waardoor je direct uit een native applicatie je resterende minuten, sms'jes en dagen die je bij T-Mobile hebt kunt uitlezen.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

De T-Mobile Belstatus-applicatie waar we een tijd geleden al over schreven is nu eindelijk in de App Store te vinden. De applicatie maakt het voor mensen met een My T-Mobile-account mogelijk om direct hun resterende minuten, sms’jes en dagen uit te lezen. Ook de overige kosten worden weergeven en je kunt ervoor kiezen je resterende minuten en sms’jes in het applicatie-icoontje te laten weergeven. Deze laatste optie kun je alleen inschakelen wanneer je al 90% van je bundel verbruikt hebt, met eventueel een waarschuwingssignaal.


In de instellingen van de applicatie hoef je slechts eenmaal je inloggegevens in te voeren, waarna ze voor de volgende keer worden onthouden. Ook kun je de dag invoeren waarop de volgende maand van je abonnement ingaat, zodat het aantal resterende dagen juist wordt weergeven.

Belstatus is onafhankelijk van T-Mobile uitgebracht. T-Mobile wilde wel met P-Edge Media samenwerken, maar dit zou teveel geld gaan kosten. Ook zou de applicatie herschreven moeten worden om in plaats van de gegevens van de website van T-Mobile te halen, ze rechtstreeks uit de database te halen. T-Mobile liet wel aan P-Edge Media weten dat ze op de lange termijn zelf nog met een applicatie als deze zullen komen, maar hoe lang deze ‘lange termijn’ is, is niet bekend.

De Belstatus-applicatie is voor €1,59 in de App Store te koop.

Via: P-Edge.nl, Tweakers

Alle tipgevers bedankt!

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 85 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.