Seas0nPass en Sn0wbreeze aangepast voor Apple TV 5.0.2 (jailbreak)

Seas0nPass heeft een update gekregen. De jailbreak voor de tweede generatie Apple TV is aangepast voor firmware 5.0.2, die gisteren uitkwam.

Seas0nPassApple bracht gisteren nieuwe firmware uit voor de Apple TV (5.0.2) en vandaag is er al een update van de jailbreaktools Seas0nPass en Sn0wBreeze. De nieuwe versie van Seas0nPass is alleen bedoeld voor de tweede generatie Apple TV. Sn0wBreeze kreeg een update naar 2.9.6 en is bedoeld om untethered te kunnen jailbreaken.


Firmware 5.0.2 voor de Apple TV brengt op zich weinig nieuws. De twee belangrijkste verbeteringen zijn HD-previews voor films en tv-series uit iTunes en een verbeterde verbinding bij thuisdeling (Home Sharing). Apple heeft in 5.0.2 geen aanpassingen gedaan waardoor de gebruikte exploit voor de jailbreak is gepatcht – vandaar dat Firecore zo snel alweer met een nieuwe versie van Seas0nPass op de proppen kan komen.

Seas0nPass is nog niet geschikt voor de derde generatie Apple TV en er zijn ook geen nieuwe ontwikkelingen hieromtrent te melden. Wil je een handleiding hoe je Seas0nPass gebruikt om je ATV2 te jailbreaken, dan vind je die o.a. bij RedmondPie.

Apple-TV

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.