Follow Tool: beheer je Twitter-volgers met gratis iPhone-app

Follow Tool is een handige iPhone-app waarin je eenvoudig kan zien welke Twitteraars jij volgt, maar jou niet terugvolgen. Je kan ze vervolgens efficiënt allemaal of één voor één verwijderen uit je Twitter-timeline.

Follow Tool iPhone iPod touch Twittervolgers beherenWie volg je, maar volgt je niet terug? Een prikkelende vraag voor elke Twitteraar, maar ook een vaak onbeantwoorde vraag omdat standaard Twitter-applicaties geen overzichten bieden van wie je wel en niet terugvolgt. Daarin zie je op een profielpagina wel of iemand je volgt, maar als je zo je Twitter-timeline wil opschonen, ben je natuurlijk wel even bezig. De gratis app Follow Tool geeft je er wel eenvoudig inzicht in.


In de applicatie kan je het trouwens ook omkeren: bekijken wie jou volgt, maar jij niet in je timeline laat voorkomen. Met een druk op de Share-knop in de navigatiebalk (rare keuze trouwens), kan je ze allemaal in één klap volgen. Op dezelfde manier kan je ook alle niet-terugvolgers met één druk uit je timeline ontslaan.

Follow Tool niet-terugvolgersIs dat je wat te radicaal, dan kan je de personen ook keurig één voor één langs gaan in de lijst die je voor je ziet. De knop achter een persoon is genoeg om iemand te (ont)volgen. Om je twijfels weg te nemen, zie je naast de profielfoto en gebruikersnaam van iemand ook diens aantal tweets en de datum van de laatst geplaatste uitspatting.

Er zit ook een zoekoptie in Follow Tool waarmee je gebruikers kan vinden die over een bepaald onderwerp tweeten, maar daar komt duidelijk naar boven dat de app van Aziatische afkomst is – mocht je dat aan de reclame onderin nog niet hebben gezien. Wat de app goed doet, is dat hij gratis wordt aangeboden in de App Store. Daarmee is Follow Tool nog wel een aardig alternatief voor het eerder besproken Twitter Manager.

Downloaden: Follow Tool (gratis)

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.