iPhone-gamecontroller iCade Mobile nu verkrijgbaar

De iPhone-gamecontroller iCade Mobile is vanaf nu te bestellen bij ThinkGeek. Door je iPhone in de controller te plaatsen, kun je fysieke knoppen bij bepaalde games gebruiken.

iCade MobileDe nieuwe iPhone-gamecontroller iCade Mobile is nu te bestellen bij ThinkGeek. Door je iPhone via Bluetooth op deze controller aan te sluiten kun je alle games met iCade-ondersteuning er mee spelen. Een speciaal draaibaar stuk in het midden zorgt ervoor dat je de iPhone zowel in landschap- als portretmodus kunt positioneren terwijl je de controller gebruikt.


iCade MobileDe iCade Mobile is zeker niet de eerste fysieke controller voor de iPhone. Vorig jaar verscheen nog de iControlpad, een gamepad waar je de iPhone bovenin hangt. Daarnaast kun je bijvoorbeeld de Drone gebruiken om met de iPhone te gamen terwijl je een losse controller gebruikt. De iCade Mobile onderscheidt zich van de concurrentie, door je de iPhone in zowel portret- als landschapmodus te laten bevestigen. Hierdoor kun je de controller bij meer soorten games gebruiken.

Een ontwikkelaar moet wel ondersteuning voor de iCade-controller in zijn of haar spel implementeren, wil je de gamepad gebruiken. Een aantal games ondersteunen de iCade al, omdat de ontwikkelaar eerder nog onder andere een arcadekast voor de iPad maakte.

Je kunt de iCade Mobile bestellen voor 70 dollar op ThinkGeek. Woon je in Nederland of België, dan komt daar $26,44 aan verzendkosten bovenop.

We schreven eerder dit jaar ook al over de iCade Mobile. Toen werd de controller voor het eerst getoond tijdens de technologiebeurs CES.

Via Touch Arcade.

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 juli 2012 om 22:03
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.