Safari Download Manager ondersteunt nu iOS 5 (jailbreak)

De jailbreaktweak Safari Download Manager heeft een update gekregen, waardoor hij eindelijk goed werkt onder iOS 5. Met Safari Download Manager kun je bestanden downloaden vanuit de iOS-webbrowser.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Safari Download ManagerDe jailbreaktweak Safari Download Manager heeft een update gekregen, waardoor hij voortaan ook werkt met iOS 5. Door deze tweak te installeren kun je bestanden vanuit de webbrowser Safari opslaan op je iPhone. Deze mogelijkheid ontbreekt normaal gesproken in iOS, omdat de iPhone niet gebruikmaakt van een traditioneel voor gebruikers benaderbaar bestandssysteem.


Safari Download Manager laat je bestanden vanuit Safari downloaden zoals je dit ook in een webbrowser op een computer zou doen. Downloads worden standaard opgeslagen in de map /var/mobile/Media/Downloads, maar je kunt ook een specifieke map kiezen. Zodra een download gestart is verschijnt er een rode badge naast het nieuwe downloadicoon onderin Safari. Door op dit icoon te tappen kun je de voortgang van je download volgen.

Je kunt op een afgeronde download tappen om hem te openen in iFile. Deze jailbreak-app moet je wel eerst installeren. Heb je Safari Download Manager gekocht, dan krijg je wel 2 dollar korting op iFile. Vanuit iFile kun je het bestand in bijvoorbeeld een bepaalde app openen. Vanuit het instellingenscherm van je iPhone kun je bij Safari Download Manager aangeven wat voor bestanden er wel of niet gedownload mogen worden in Safari.

Safari Download Manager is voor 5 dollar verkrijgbaar in de repository van BigBoss.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bron: iDownloadBlog

Safari

Safari is de Apple's eigen webbrowser die standaard beschikbaar is op iPhone, iPad en Mac. Safari draait op WebKit, de motor achter de browser en ondersteunt alle huidige internetstandaarden. Safari heeft allerlei handige functies, zoals het instellen van favoriete websites, bladwijzers, het Safari-privacyrapport en nog veel meer. De browser krijgt regelmatig nieuwe functies, samen met grote iOS-, iPadOS- en macOS-updates. Lees hier alles over Safari en nuttige tips.

Safari

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.