Koopjesoverzicht: veel iOS-games goedkoper wegens onafhankelijkheidsdag

Ter viering van onafhankelijkheidsdag in de Verenigde Staten hebben ontzettend veel ontwikkelaars hun iOS-games afgeprijsd. In dit overzicht vind je de interessantste koopjes van vandaag.

Batman Arkham City LOckdownVandaag vieren Amerikanen onafhankelijkheidsdag. Dit is niet alleen een moment om stil te staan bij de onafhankelijkheid van de Verenigde Staten, maar ook een tijd waarin veel app-ontwikkelaars hun iOS-games fors afprijzen. Ook dit jaar is geen uitzondering. Zoals gebruikelijk biedt Electronic Arts een groot aantal games goedkoper aan, maar dit jaar zitten er ook genoeg van andere ontwikkelaars tussen. Zo kun je het befaamde Game Dev Story nu downloaden voor €1,59 en kost Batman Arkham City Lockdown tijdelijk 79 eurocent. In dit overzicht hebben we de interessantste koopjes op een rij gezet.

iPhone-games

Universele games

iPad-games

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. Zie voor meer uitleg dit artikel: De nieuwsbrief van iPhoneclub en gemiste koopjes.

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 juli 2012 om 18:20
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.