Fruit Ninja krijgt nieuwe messen, achtergronden en uitdagingen

Fruit Ninja heeft een update gekregen, met nieuwe fruitmessen en nieuwe achtergronden. In Fruit Ninja moet je stukken fruit stukslaan, waarbij je punten verdient. Ook moet je bommen ontwijken.

fruit ninja halfbrickHalfbrick Studios heeft een update uitgebracht voor Fruit Ninja, de game waarbij je als een echte ninja stukken fruit doormidden moet hakken. Er zitten nieuwe snijmessen (blades) en nieuwe achtergronden in, plus een serie nieuwe uitdagingen. Halfbrick gaf de afgelopen weken als jubileumstunt promocodes weg voor deze game, zodat heel wat mensen gratis hebben kunnen kennismaken.


De nu beschikbare update is reden om weer eens te gaan spelen. Hierin vind je een nieuwe Rainbow Blade, een magisch zwaard dat bij elke slag glittert en twinkelt. De nieuwe Water Blade is vormloos, zoals water. En met de King Dragon Blad kun je de kracht van een draak inzetten om fruit in stukken te slaan. Hier hoort ook een bijpassende King Dragon Background bij, die vanaf nu in de game zit. Daarnaast is er een Gutsu & Truffles Background, met vriendelijke gezichten.

Fruit Ninja is een behoorlijk verslavende game, waarbij je bonuspunten kunt verdienen door drie of meer vruchten gelijktijdig stuk te hakken. Er komen ook bommen langs, die je zo goed mogelijk moet ontwijken. Er zijn twee versies van de game: een goedkope iPhone-versie van €0,79 en een duurdere Fruit Ninja HD-versie voor de iPad (€2,39). Ontwikkelaar Halfbrick won onlangs nog een Apple Design Award met een andere game die ze hebben uitgebracht, Jetpack Joyride.

Downloaden: Fruit Ninja (€0,79)
Ook verkrijgbaar: Fruit Ninja HD (€2,39)

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.