Vidify: muziek onder je video’s zetten tijdelijk gratis

De iPhone video-app Vidify is tijdelijk gratis te downloaden. De applicatie laat je meerdere video's uit je fotoalbum plukken, zet er dan een muziekje onder en remixt de beelden van je video's automatisch.

Vidify iPhone iPod touch videobewerkenAls jij nou een of meerdere video’s uit je fotoalbum plukt en zelf een liedje kiest, maakt Vidify’s er wel iets leuks van. De app remixt dan de beelden uit de verschillende video’s tot een vloeiend geheel waar je zelf de soundtrack bij hebt gekozen. Je hoeft er verder niks meer aan te doen, behalve dan het te delen met vrienden. Het nog niet eerder besproken Vidify is tijdelijk gratis te downloaden op de iPhone en iPod touch.


Vidify instructieschermHet is lastig het videoproces met nog meer woorden de omschrijven dan we in de inleiding hebben gedaan, zo makkelijk gaat het importeren van je video’s en het selecteren van een liedje dat al op je iPhone staat óf uit het lijstje standaarddeuntjes komt. Behalve dan dat er tóch wat instellingen zijn die je kan doen met het tandwiel bovenin beeld. Daar bepaal je de videolengte en de snelheid van de montage. Je geeft aan of de video wordt ingeleid en afgesloten met een fade in en out, kan kiezen voor overgangen in beeld en verandert de videoresolutie. Daarnaast kan je kiezen voor drie nostalgisch getinte kleurenfilters: zwart-wit, sepia en een ‘warming filter’. Na een korte laadbalk heb je het resultaat al in beeld en zie je dat de video’s vloeiend door elkaar zijn gegooid op een lekker vlotte manier.

Video’s die je maakt, worden automatisch opgeslagen in je fotoalbum. Je kan ze ook versturen per e-mail en verzenden naar Facebook en YouTube. Als je voor het laatste kiest, wordt de video vervolgens ook weergegeven in de Community-sectie van de app, waar je kan kiezen tussen de nieuwste en de meest bekeken video’s die met Vidify zijn gemaakt.

Vidify is een leuke app om even mee te spelen en het resultaat kan je meer dan eens een grijns op je gezicht bezorgen. Kom je er niet helemaal uit, dan is er een duidelijke en beknopte help-sectie beschikbaar.

Het is niet bekend hoe lang de applicatie gratis zal blijven.

Downloaden: Vidify (gratis, was €1,59)

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.