Nieuwe bètaversie iCloud Control Panel uitgebracht door Apple

Apple heeft iCloud Control Panel 2.0 uitgebracht, een nieuwe bètaversie van het programma dat iCloud op je iPhone, iPad of iPod synchroniseert met een Windows-computer.

iCloud Control PanelApple heeft de bètaversie van iCloud Control Panel 2.0 uitgebracht voor ontwikkelaars. iCloud Control Panel laat iOS-gebruikers met een Windows-computer e-mail, contacten, agenda’s, favorieten en foto’s synchroniseren met onder andere Outlook en Internet Explorer. Versie 2.0 voegt een aantal nieuwe functies toe, waaronder ondersteuning voor de Gedeelde Fotostream van iOS 6. Het is nu ook mogelijk om vanuit Outlook een gedeeld agenda-item te maken of er op te reageren.


Je leest alle veranderingen en wijzigingen hieronder:

  • Ondersteuning voor Gedeelde Fotostreams
  • Mogelijkheid om gedeelde agenda-uitnodigingen te maken of er op te reageren
  • Verbeterde evenementuitnodigingen
  • Ingebouwde agendanotificaties
  • Oplossing voor een probleem waarbij het toevoegen van een evenement leidde tot een waarschuwing
  • Verbeterde ondersteuning voor iCloud Contacts, Agenda’s en Herinneringen (‘Tasks’ in Outlook)
  • Mogelijkheid om iCloud.com te openen toegevoegd aan het Windows Start-menu en iCloud Control Panel.

iCloud Control Panel 2.0 bevindt zich op het moment nog in een testfase. Dit betekent dat alleen ontwikkelaars de nieuwe versie kunnen downloaden via Apple’s developer-site. Daarnaast kun je rekenen op mogelijke bugs, crashes en andere rare problemen totdat Apple de uiteindelijke versie uitbrengt. De update lijkt vooral handig voor ontwikkelaars die op het moment iOS 6 testen en de nieuwe Gedeelde Fotostream willen uitproberen op een Windows-computer. iCloud Control Panel is alleen voor Windows verkrijgbaar. Wil je dezelfde functies op een Mac, dan moet je minstens OS X Mountain Lion hebben geïnstalleerd.

Afbeelding: 123beta

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 juli 2012 om 9:37
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.