Soccer Coach’s Clipboard helpt voetbaltrainers de lijnen uitzetten

Soccer Coach's Clipboard is een app voor voetbaltrainers. Met deze app en bijbehorende Mac-applicatie zet je de strategie uit en teken je lijnen.

soccer coach clipboardHet EK ligt alweer achter ons, maar dat betekent niet dat iedereen is gestopt met voetballen. Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur, tijd om de ballen tevoorschijn te halen en als coach de lijnen uit te zetten. Speciaal voor voetbaltrainers is er een speciale iPhone- en iPad-app beschikbaar, waarmee je wedstrijden kunt analyseren. Net als een klembord van een coach kun je in Soccer Coach’s Clipboard de mannetjes in het veld zetten en aangeven wie op welke plek moet staan. Je kunt alle gegevens synchroniseren met de bijbehorende Mac-applicatie.


Je kunt de spelers over het scherm verschuiven en lijnen tekenen met je vinger. Het is mogelijk om een onbeperkt aantal wedstrijden op te slaan, waarbij je ook animaties van bewegingen kunt maken. Eventueel kun je de wedstrijden eerst op de Mac maken, als je het iPhone- of iPad-scherm te klein vindt. Voor een oefenpatijtje kun je pionnen op het veld tekenen, om de spelers uit te leggen wat de bedoeling is. Je kunt in één beweging alle getekende pijlen weer wissen.

Soccer Coach’s Clipboard kreeg dit weekend een update, met de mogelijkheid om notities toe te voegen en meerdere ballen in het spel te tonen. Wil je de spelers informeren, dan hoeven zij geen iPhone met deze app te hebben, want je kunt vanuit Soccer Coach’s Clipboard een PDF exporteren.

Downloaden: Soccer Coach’s Clipboard (€1,59)
Ook verkrijgbaar: Soccer Coach’s Clipboard voor Mac (€2,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 juli 2012 om 16:05
Onderwerpen
,
Categorie
Sport

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.