Attractor iPhone-app: verbeter je leven met hersengolven

Attractor is een iPhone-app waarmee je binaurale golven afspeelt, die je helpen bij zelfhypnose, NLP, meditatie, ontspanning en beter slapen. De app combineert geluiden met lichtpatronen en ingesproken boodschappen.

attractor iphoneAttractor is een iPhone-app waarmee je je onderbewuste kan herprogrammeren. Dat doet de app met behulp van binaurale golven, waarbij geluid en licht op elkaar is afgestemd. De app kostte €15,99 maar is nu afgeprijsd naar €5,49. Kwakzalverij? De gebruikers vinden van niet, want die geven de app een gemiddelde van 4,5 ster (op basis van 42 beoordelingen). Attractor kan worden gebruikt voor zelfhypnose, NLP, meditatie, ontspanning, beter slapen en het doorbreken van gewoontes waar je vanaf wilt, zoals roken, drinken en teveel eten. Er zitten standaard al vier programma’s in voor het wakker worden, mediteren, onderhouden en slapen. Geluiden van oceaan, regen, nacht en woestijn helpen je ontspannen, waarbij je ook eigen geluiden kunt importeren.


Attractor gebruikt geluidsgolven om te zorgen dat je in slaap valt, rustig kunt mediteren of een idee laat doordringen in je onderbewuste. Attractor ondersteunt multitasking, zodat je tijdens het luisteren andere apps kunt gebruiken, al wordt daarmee het effect misschien wel wat teniet gedaan. Ingesproken teksten helpen je om bepaalde gewoontes af te leren.

Wil je weten wat deze app nog meer kan doen, dan is het slim om de Engelstalige App Store-omschrijving te lezen, omdat de Nederlandse door Google Translate nogal komisch is geworden.

Downloaden: Attractor (tijdelijk €5,49 normaal €15,99)

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.