Electric City The Revolt: game bij gelijknamige serie van Tom Hanks

Electric City The Revolt is de nieuwe game van Tom Hanks. De game is een RPG waarin je Frank Deetleman speelt en het gezag van Wire Central probeert te ondermijnen.

ELECTRIC CITY The RevoltElectric City is een RPG, waarin jij een opstandeling genaamd Frank Deetleman speelt. De game hoort bij de gelijknamige geanimeerde serie Electric City, die geproduceerd wordt door de bekende acteur Tom Hanks. Je zult dan ook een boel beelden uit de serie tegenkomen in deze game. In Electric City The Revolt kom je terecht in een nieuwe wereld genaamd Electric City, die geregeerd wordt door Wire Central. Alle elektriciteit en informatie wordt enkel door hen verdeeld.


Om het regerende gezag te ondermijnen bouw je aan een communicatieapparaat, maar hiervoor heb je geld en middelen nodig. De eerste levels zijn een soort 3D Pacman. Jij rent hierin door straten om zakken met munten te verzamelen en de beveiligers mogen je niet te pakken krijgen. Je mag hierbij 2 keer gepakt worden, de derde keer zul je getaserd worden en moet je opnieuw beginnen met het level.

De levels behouden gedurende de hele game dezelfde opzet; je loopt door straten op zoek naar spullen, terwijl je moet uitkijken voor de beveiling, maar de levels worden steeds uitgebreider. Naarmate je verder komt in de game zul je ook in huizen moeten zoeken en andere mini-games moeten voltooien in je zoektocht naar spullen of geld. De verhaalverteller, het verhaal zelf en de bombastische muziek geven de applicatie een heel dramatisch gevoel, terwijl de opzet van de game vrij simpel is. Dit zorgt ervoor dat de game je alsnog meesleept.

Downloaden: Electric City The Revolt (€0,79)

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 juli 2012 om 22:03
Categorie
Games

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.