Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

VakantieVeilingen: veilingen volgen op je iPhone

Met de VakantieVeilingen-app kun je de veilingen van VakantieVeilingen.nl volgen op je iPhone. Na een eerdere minder gewaardeerde versie is er nu een nieuwe app, waarmee je vakanties, beauty-arrangementen en andere uitjes kunt boeken.

VakantieVeilingen.nlDe eerdere versies van de VakantieVeiling-app gooiden geen hoge ogen. De app heeft 288 beoordelingen in de App Store en scoorde gemiddeld slechts 2 sterren. Met een recente update probeert VakantieVeilingen daar verandering in te brengen. De app werd opnieuw opgebouwd en er werden verschillende functies toegevoegd, zoals veilingen in de buurt vinden, je actieve, gewonnen en afgesloten veilingen bekijken en een koppelingen met sociale media.


De applicatie biedt meer aan dan alleen veilingen van vakanties, er worden namelijk ook bijvoorbeeld beauty arrangementen en diners geveild. Daarom is de “in de buurt”-functie binnen de app handig. Je kunt in lijst- en in kaartvorm zien waar er in de buurt iets geveild wordt en direct meebieden.

Om biedingen te plaatsen moet je een account hebben bij de website. Je kunt dat account aanmaken vanuit de app. Je kunt ook vanuit de applicatie je profiel bekijken, inclusief alle items waar je op geboden hebt en die je gewonnen hebt.

De prestaties van de applicatie laten wel te wensen over. Waar de app de eerste minuten toen we hem gebruikten nog prima werkte, crashte de app daarna meer dan eens. Ook duurde het lang voordat items geladen waren. Waarschijnlijk lag dit aan de bereikbaarheid van de website, want op het moment van schrijven doet de applicatie het weer prima.

Downloaden: VakantieVeilingen (gratis)

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.