Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

WhatsApp tijdelijk gratis te downloaden

WhatsApp Messenger is tijdelijk gratis te downloaden voor de iPhone. De app is onlangs nog voorzien van instelbare profielfoto's en de mogelijkheid om met twintig personen deel uit te maken van een groepschat.

WhatsAppGokje: WhatsApp is de eerste applicatie die je downloadde op de iPhone en mogelijk zelfs de reden dat je een betaalaccount of giftcard hebt gekoppeld aan iTunes. Er zijn vermoedelijk niet zo gek veel Nederlandse iPhone-gebruikers die nog niet over WhatsApp beschikken, maar voor hen is er goed nieuws: de applicatie waarmee je elkaar los van de sms-bundel berichten kan sturen, is tijdelijk gratis te downloaden.


WhatsApp Messenger groepschatDe toepassing om gratis berichten mee te versturen of groepsgesprekken op te starten, is onlangs nog voorzien van een update die het mogelijk maakt een eigen profielfoto in te stellen. Ook is het aantal personen dat deel kan uitmaken van een groepsgesprek verhoogd naar 21. De update bracht als fout met zich mee dat veel mensen WhatsApp niet meer konden opstarten, maar dat is inmiddels via een bugfix-update verholpen.

Het is niet helemaal duidelijk hoelang WhatsApp gratis zal zijn en wat de reden is voor de tijdelijke aanbieding. Zal het te maken hebben met de gisteren fors uitgebreide en redelijk populaire gratis communicatie-app Viber?

Downloaden: WhatsApp Messenger (tijdelijk gratis, was €0,79)

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van berichten verwijderen, gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes, groepsgesprekken voeren en een hele WhatsApp-community opzetten. Check ook de beste WhatsApp-tips.

WhatsApp

Reacties: 50 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.